Oferte Revelion 2013 Bucovina

Cea mai variata oferta de revelion 2013 pentru Bucovina: descrieri complete, tarife, fotografii, numere de telefon. Petrece un revelion 2013 de vis in zona Bucovina.

Revelion 2013 Hilde’s Residence Gura Humorului

Nascuta din inlantuirea fericita a unor dorinti de copilarie si a unor ganduri de maturitate, Hilde’s Residence apare acum ca o mica, dar foarte cocheta pensiune din inima Bucovinei. Conceptul de BOUTIQUE HOTEL ne permite sa le oferim oaspetilor ambianta, confort, incantare, destindere. Aplicarea principiilor ECOTURISMULUI ofera cadrul natural , linistea si relaxarea, intr-o fericita armonie si prietenie cu natura. Parteneriatul cu NATURE FITNESS HOTEL ne permite sa le oferim celor care ne trec pragul sansa de a imbina latura culturala a vacantei cu cea de refacere si mentinere a vitalitatii, tonusului si bunei dispozitii.

Oferta Revelion 2013: 29 Decembrie 2012 – 2 Ianuarie 2013, de la 525 Eur/loc in dubla

Revelion 2013 Pensiunea Bucovina Gura Humorului

Pensiunea este situata in Gura Humorului, intr-un loc retras, linistit. Dispune de 24 locuri de cazare in 6 camere duble, o garsoniera si 2 apartamente. Toate camerele au bai proprii, Tv, uscator de par si frigider.

Dotari: parcare, gratar acoperit, terasa acoperita, sauna, acces la bucatarie complet utilata, Tv in living, sistem audio pe terasa, in salon si in crama, lenjeria se schimba la 3 zile, transfer din aeroport/gara, leagan, fantana arteziana, loc de joaca pentru copii, etc.

Oferta Revelion 2013
8000 ron pachet de 4 nopti de cazare cu inchirierea integrala a locatiei.
Capacitate: 24 locuri in 9 camere

Revelion 2013 Pensiunea Gentiana Campulung Moldovenesc

Aflata la numai 1500 metri de centrul municipiului Campulung Moldovenesc, intr-un peisaj de o rara frumusete la poalele dealului Bodea, Pensiunea Gentiana beneficiaza de o pozitie privilegiata.

Pensiunea Gentiana dispune de 8 camere duble, cu 4 grupuri sanitare cu cada. Camerele sunt largi, cu balcoane mari, acoperite.

Oferta Revelion 2013
Oferta pentru rezervarea intregii pensiuni pentru Revelion 2013, 3 nopti la tariful de 6500 ron.
Pensiunea dispune de 8 camere cu pat dublu, 5 bai mari, moderne, salon de servire a mesei, bucatarie utilata, loc pentru gratar, parcare. Tariful include doar servicii de cazare.
Capacitate: 16 locuri in 8 camere

oferte revelion 2015

oferte litoral 2013