Oferte Revelion 2013 Bucuresti

Cea mai variata oferta de revelion 2013 pentru Bucuresti: descrieri complete, tarife, fotografii, numere de telefon. Petrece un revelion 2013 de vis in zona Bucuresti.

Revelion 2013 Caffe Tabiet, Bucuresti

Caffe Tabiet Lounge este o cafenea cocheta cu mobilier confortabil si o atmosfera primitoare, calda, data de nuantele calde de crem. Aici va puteti destinde la o cafea buna alaturi de persoana iubita, de prieteni, puteti discuta sau incheia o afacere cu partenerii dumneavoastra intr-un ambient intim beneficiind de servicii excelente.

Oferta Revelion 2013: meniu complet de la 280RON/pers

Revelion 2013 Palace Pub Restaurant&Garden, Bucuresti

Un nou brand, o noua atitudine, un concept cu totul deosebit in Bucuresti, pozitionat intr-o locatie contemporana asa cum este faimoasa si impunatoarea constructie a Palatului Bragadiru. In incinta pub-ului se sustin evenimente de toate tipurile, pornind de la petreceri cu tematica pana la nunti. Se organizeaza si petreceri cu circuit inchis, private si in gradina de vara a Palatului Bragadiru.

Oferta Revelion 2013: meniu complet de la 320RON/pers

Revelion 2013 Restaurant Bolta Rece, Bucuresti

Fondat in 1889 si refacut in intregime in 2008, restaurant Bolta Rece a devenit un adevarat simbol in lumea restaurantelor din Bucuresti. Aici puteti degusta preparate traditionale romanesti marca Bolta Rece, dar si preparate fine din bucataria internationala. Va asteptam intr-o locatie deosebita aflata in cunoscutul cartier rezidential Aviatorilor.

Oferta Revelion 2013: meniu complete de la 450RON/pers.

Revelion 2013 Restaurant Mexican El Torito, Bucuresti

Stilul mexican al restaurantului nostru este de neconfundat, cu liniile rustice si elemente de design foarte colorate, care parca fac legatura intre civilizatie si natura. Din momentul in care pasesti in El Torito, ti se dezvaluie cu o sinceritate aproape copilareasca o lume fascinanta, colorata si plina de optimism al Mexicului.

Oferta Revelion 2013: meniu complete de la 49 euro/persoana

Revelion 2013 Restaurant Unguresc Duna, Bucuresti

Restaurantul Duna – un loc retras, discret, modern, spatios, in centrul orasului Bucuresti, situat pe strada Iancu Capitanu Nr.4o din Sectorul 2, aproape de intersectia Mosilor cu Eminescu, in care intotdeauna vei gasi un loc rezervat special pentru tine. Eleganta interiorului si a mobilierului, gradina de vara, ambianta intima precum si rafinamentul preparatelor culinare, vor ajuta la realizarea celui mai reusit eveniment !

Oferta Revelion 2013: meniu complete de la 49 euro/persoana

Revelion 2013 Restaurant Turcesc Les Ottomans, Bucuresti

Les Ottomans este un restaurant turcesc situat in Sectorul 2, Bucuresti. Ne diferentiem de tipicul restaurantelor din capitala nu doar prin aspectul locatiei, care ofera o atmosfera linistita si relaxanta, in care liniile moderne se imbina perfect cu mancarea traditionala turceasca, dar mai ales prin produsele bucatariei noastre orientale…

Oferta Revelion 2013: meniu complete de la 49 euro/persoana

Revelion 2013 West Plaza Hotel, Bucuresti

Nou intrat pe piata hoteliera din Bucuresti, West Plaza Hotel, ofera o atmosfera intima, intr-un spatiu ce imbina clasicul si modernul. Hotelul, aflat la 10 minute de centru, este destinatia perfecta atat pentru calatorii de afaceri cat si pentru turistii ce viziteaza sau tranziteaza „Micul Paris al Romaniei”, datorita locatiei in apropiere de Mall Plaza, Mall AFI Palace Cotroceni, Terra Park.

Oferta Revelion 2013: 350RON/pers

Revelion 2013 Grande Cinema, Bucuresti

Descriere locatie – Modern, elegant, rafinat. Una dintre cele mai mari locatii din Bucuresti, va invita la o petrecere fabuloasa in noaptea de revelion. Vei avea parte de un spectacol unic, Live sustinut de 6 solisti, un Cover Band, un Taraf si nelipsitii dansatori. Spatiul dedicat evenimentului, depaseste orice imaginatie : nonconformist, elegant, spatios sunt doar cateva atribute.

Oferta Revelion 2013: 300 Lei/pers

Revelion 2013 Restaurant Toscana, Bucuresti

Restaurantului Casa Toscana a fost conceput ca o oaza de confort si rafinament, fiind un local intim si elegant. Meniu de revelion ce cuprinde: antreu, peste, sarmalute, mixt gril si tort. Distractia cu DJ profesionist si sonorizare de exceptie.

Oferta Revelion 2013: 175Lei/pers. 

Revelion 2013 Restaurant Nest Bucuresti

Restaurantul Nest, situat în Bucureşti, Blv. Uverturii nr 106 Sect.6, vă invită să savuraţi, într-un cadru intim şi liniştit, în acordurile subtile ale muzicii de buna calitate, preparate din bucătaria internaţionala, şi specialităţi româneşti pregătite de bucătarii noştrii la cele mai înalte standarde.

Oferta Revelion 2013: Bal Mascat – 59Eur/pers

oferte revelion 2015

oferte litoral 2013